top of page
Maria Johanson yoga koncept (16)_edited.png

Bliss by Maria

INSPIRATION & TANKAR

I FÖRÄNDRINGENS TID

Känner du, precis som jag, att förändringens vind blåser allt intensivare?

Till och med vår statsminister pratar om ett paradigmskifte.

En stor världsomvälvande transformation har tagit sin början. Och det efter en tid då vi levt våra liv där kropp, sinne och själ varit separerade från varandra. Alltför länge har rädslor fått styra våra vägval. Resultatet av dessa vägval, som vi nu lever i, har inte varit något att imponeras av.


Länge har vi levt i maktmissbruk och ohälsa. En livsstil som alltmer visat sig vara ohållbar. Vi har envist valt att blunda för de hinder som vi stått inför och istället försökt distrahera oss med diverse yttre stimuli istället för att ha modet att vuxet möta utmaningarna och agera utifrån vår hjärtan. Det yttre har varit det som styrt våra liv i form av prestation, belöningar, resor, status. Vi har dock hela tiden vetat om att vi levt över våra tillgångar, att vi konsumerat över vår kapacitet. Ändå har vi förblivit passiva och fortsatt vandra på samma upptrampade stig. Vi har fortsatt agera utifrån rädslor, blundat inför fakta och anammat flykt beteenden med diverse ursäkter.

Allt mer inmålade i i ett hörn.


Ett respektfullt sätt att leva och vårda naturen med omtanke krävs nu, för att ta oss därifrån. Vi behöver mer än någonsin få insikten att vi alla tillsammans är en del av helheten. För att nå dit behöver vi mod.

Mod att våga vända vår resa inåt oss själva. För det är här som alla svar finns. Här finns också alla de glittrade skatter som vi förgäves har sökt att finna på vår yttre resa. Våra Kroppar, själar och sinnen längtar innerligt efter att få förenas igen.

Det är hög tid för gamla, felaktigt invanda beteenden att upphöra.

Det är en kompassändring som vi alla måste göra.


Den förändring som nu startat börjar alltid hos oss själva.

Intensionen i våra kommande val kommer att vara helt avgörande för hur lång tid skiftet kommer ta.


Inte om det kommer att ske, utan när förändringen är fullbordad.

Comentários


bottom of page